keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Cosvision (10.-11.5) ~ "Mistä toi sun puku on tehty?"

Hei kaikki !

Eli siis viime viikonloppuna oli Cosvision, josta voin ilokseni sanoa, että se oli mielestäni ehkä paras con missä olen ollut !

Cosvision oli nimenomaa cosplay painoitteinen tapahtuma, mitä olen kaivannutkin suomeen. Tila itsessään oli oikein tilava ja siellä oli hyvä ilmastointi. Vaikkei itse tapahtumassa ollut niin paljoa ihmisiä mitä olin aluksi ajatellut, tämä oli ihan hyvä. Mahtui olemaan eikä tullut sitä "agh, niin paljon ihmisiä ! Happi loppuu eikä mahdu kulkemaan!". ^^'

Lauantaina samantien kun astuimme sisään ja olimme saaneet rannekkeet niin meitä tultiinkin jo kysymään Hall Cosplay ryhmäkilpailuun. Ennen kilpailua käväistiin valokuvauspalvelussa ottamassa muutamat kuvat puvuistamme ja sitten pyrimme myyntijokojuilla ja muuten hengailtiin.

hupsis, unohdin lasit päähän ^^'


Jotenka minä, Chuiga (http://kuunsirppichu.blogspot.fi/) sekä Kisu (http://quirkycosplay.blogspot.fi/) esiinnyttiin lavalla ryhmänä nimeltä Söpöt korvatytöt ja selvittiin siellä kolmansiksi ! :D Mikä taas on hienoa, kun voi ajatella että jos pukuni olisi onnistunut niin kuin ajattelin niin oltaisiin ehkä voitu olla ensimmäisiäkin !


Minulla tosiaan oma pukuni hajoili pitkin päivää ja juuri kun olin saanut sen suht hyvin kasaan, niin se päätti juuri ennen lavalle menoa hajota taas :D Niinpä jouduin pitämään käsiäni vähän tyhmästi, kun toinen olkasuojus melkein tippui.. No mutta ei siinä mitään. Kun selvisin lavalta, niin portaissa kenkäsuojani meni jotenkin vinkkelisti ja astuin sen päälle. Niinpä sitten satutin jalkani ja otin sen toisen kenkäsuojuksen irti.

Loppujen lopuksi kun oli ryhmäkuvan aika, niin jouduin irroittamaan molemmat olkasuojani.. :'D


Tosiaan nämä pitkät ihmiset ryntäsivät cat-walkin päähän ja korvat vain vilkkuivat meistä siellä takaa :'D Mikäs siinä kun pokka pettää niin kukaan ei ole kuvaamassa.

Ja oikeastaan koko päivä meni siinä kun bäkkärillä odoteltiin, että kisa alkaa ja korjailin jatkuvasti pukuani. Ja muut kilpailut menivät myös siellä bäkkärillä ollessa sivusuun, koska siellä ei ollu mitään telkkaria tai mitään mistä olisi muiden esityksiä voinut katsoa ^^'

Mentiin sitten tapahtuman jälkeen Raxiin syömään ja siitä hotellille. Illalla katselimme vähän Selviytyjiä ja Euroviisuja ja suoraan pehkuihin. Kyllä uni maittoi !

Sunnuntaina päätin olla laittamatta pukua ollenkaan päälle, sillä se oli hieman kärsinyt eilisen päivän käsittelyistä ^^' Mutta ei siinä mitään, kuvailin sitten muita ja hengailin peruukissa ja hännässäni. Mentiin sitten katsomaan puku kilpailuita ja sen jälkeen mentiin tosiaan photoshoottaamaan näiden pupu parivaljakon kanssa.

Photoshootin jälkeen hiippailimme portaita alas, kun Tomoko-san tuli ja sanoi, että oli etsinyt meitä eilisestä saakka. Hän sitten kävi pikaisesti etsimässä KANAME-sanin, minkä jälkeen he ottivat Chuigasta ja Kisusta kuvia ja kehuivat heitä söpöiksi. Tomoko-san kysyi sitten, että eikös meitä eilen ollut kolme ja katsoi minua. Sanoin sitten, että minä olin se kolmas ja etten cossaa tänään. Lopuksi he kuitenkin halusivat ottaa minutkin mukaan kuvattavaksi. Olen niin onnellinen <3


Siinähän se sitten melkein olikin. Tehtiin viimeiset ostokset ja viskattiin kamat kasaan ja lähdettiin kotia kohti. :3
Tosiaan kiitoksia kovasti toisille somille korvatytöille, olitte parhaita ! Tästä conista jäi tosi hyvä maku suuhun, ensivuonna uudelleen! ^^

Niin ja mitä tuli ostettua ? No nämä ! :Ja lisäksi vähän pokémon tarroja joita liimailin omaan 3DS ja muualle.. :'D

-Meital

Harmi että sekin ilo loppuu aina niin nopeasti ja conit menevät ohi Maantiekiitäjän vauhtia.

3 kommenttia:

 1. Niin hienot cossit kaikilla teillä!
  Ja tuo KANAME☆ kuva pisti hymyilyttään. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti ^^ (vaikka vastaan näin myöhään)
   Olin ihan älyttämän onnellinen että sain tavata heidät ja puhua heidän kanssaan :'D

   Poista