torstai 3. huhtikuuta 2014

Spaidaa-sanin sabotaatio

Heippa taas ! (ei ollu ihan huomenna :'D)


Eli huomasin tosiaan miten vähän aikaa on Cosvisioniin. Hullua ! Koitan saada kaikki worblajutut valmiiksi ennen kuin 10 pv. lähden Turkkiin :'D Sitten jos pääsisi maalailemaan loman jälkeen. Huh, kiirettä pukkaa.
***
So I noticed how short time there is till Cosvision. That's crazy ! I'm trying to get all my worbla -stuff ready before 10th I'll go to Turkey :'D And then if only I could paint after the vacation. Huh, busy.

______
Itse Cosvisionissa olen erittäin kiinnostunut http://cosvision.fi/fi/ohjelma/cosplaykisat/ - Kutsuvieraskilpailusta. Olettaen, koska he ovat kutsuttuja niin puvut ja show on sen mukaista c: Toinen asia mikä on suurta plussaa kyseisessä tapahtumassa on se, että kilpailuissa ei ole väliä mistä lähdemaasta cossattava hahmosi on (esim. joissain coneissa ei voi pukukilpailussa cossata länsimaalaisista sarjoista ?). Luennot ja paneelitkin tuntuvat olevan oikein mielenkiintoisia.. :>
***
In Cosvision itself I am interested about http://cosvision.fi/fi/ohjelma/cosplaykisat/  - Competition for invited guests. I assume that their costumes and show is great c: Other thing that is good in Cosvision is that you can cosplay anything regardless of their country of origin (for example in some conventions you cannot cosplay from western origin series ?). Lecutres and panels seems to be interesting too.. :> 
.
.
.
Mutta nyt itse omaan pukuuni:

Ensinnäkin. Sössin yläosapanssarisuojahaarinskahöskän ihan kokonaan. Ehkä keksin ratkaisua sitten kun pää on vähän levännyt. Enkä tähän nyt edes kuvaa siitä laita kun hävettää niin kovasti, haha.. (・∀・;)

Olen myös säätänyt käsisuojukset, olkasuojukset sekä kenkäsuojukset (?) valmiiksi. Säärisuojukset ovat varmaan huomenissa valmiit. Enää pitää siis vain hoitaa koko keskihöskä valmiiksi. Pukuni siis tosiaan oli seuraava:
***
But for my costume itself:

For the first of all. I screwed my chestarmorthingy. Maybe I'll figure it out after my head gets a little rest. And I will not put any pictures of it 'cause I'm so embarressed, haha... (・∀・;)


I've also made arm guards, pauldrons and shoe covers. Shin guard are pretty much ready in tomorrow. So all I have to do is to make that chest part ready. My costume is following:Sallinette minun ensimmäiseksi esitellä Kuumailmapuhallin-san, joka polttaa sormeni päivätöikseen. (•ˇ‸ˇ•) 
Muuten on hän törkeän kätevä kaveri (paitsi harmi ettei yömyöhään voi pukua tehdä, kun hän mökää niin kovasti..). Koko höskä on ostettu Motonetista muutamalla kympillä ja toimii kuin unelma. Siinä on säädettävä voimakkuus sekä -lämpötila. c:
***
Let me introduce Hot air blower-san, who burns my finger for it's daily basics. (•ˇ‸ˇ•)
Otherwise it's pretty darn handy (except it's shame that I can't do my costume at night, 'cause it makes so much noise..). Thing itself is bought from Motonet at couple euros (about 20€+) and it works like a dream. You can tune it to the right heat. c: Tosiaan tänään ahersin pukuni parissa ja sain aika paljon tehtyä pukua eteenpäin (jos ei lasketa sitä suttuyläsuojajuttua). Ensinnäkin olen tosi iloinen että sain aikaiseksi nuo kenkäcoverit, sain vähän korjailtua olkasuojia, tein säärisuojia (jotka worbla-valmistunee huomenna), fiksailin käsisuojia. Ainut mikä vähän stressaa on, että riittääkö materiaalit ^^' periaatteessa pitäisi riittää, mutta tiedä häntä..
***
So I worked with my costume and I made progress (if we don't count that chest part). First of all I am very happy that I've made shoe covers, fixed my pauldrons a bit, made shin guard (which is ready in tomorrow), fixed arm guards. The only thing I am stressed about is that do I have enough materials ^^' It should have enough, but we'll see.. Säärisuojat näyttää vähän rökelöltä tuossa, mutta ne on korjattu ^^'
// Shin guard looks a bit odd, but I fixed it ^^'

Aivopierutin sitten koko loppublogin, koska spaidaa-san yllätti ja metsästys alkoi. Pyöräytin sitten vasta siivotun huoneeni ympäri kunnes sain sen kiinni (anteeksi kaikki ötökkähalaajat, tämä arachnophobia-typy päästää semmoiset päiviltään). Aseenani yli 600 sivuinen Harry Potter - Baku, we're having a feast tonight !

..anteeksi.
***
I brain farted the rest blog, because spaidaa-san surprised me and hutinh begins. I turned my just-cleaned room upside down until I finally caught it (sorry for all bug-huggers, this arachophobic-gurl puts them down). My weapon wass 600 pages Harry Potter - Baku, we're having a feast tonight !

..I'm sorry.
___
Mutta taas uutta postausta laittelen kun tulee jotain uutta ja jännää. c:

Uuu, ja pakko vielä hypettää siskon Azonen Koron Nallea, Hitomi-chania~ Suloisin asia ikinä ! (♥o♥) 
Iskee itsellenikin Pureneemo kuume ja kuumeisesti (heh.) etsin Azonen Cream Anmitsu Yuzuha -mallista tyttöä ei-niin-kalliilla. Hänkin on niin suloinen... :
***
I'll put new post when something interesting shows up. c:

Oh and have to hype my sisters Azone Koron Bear, Hitomi-chan~ Sweetes thing ever  ! (♥o♥) 

Pureneemo fever strikes and I'm looking for Azone's Animitsu Yuzuha with decent price. She is so sweer too... : Nomutta se tältä erää, kiitoksia katomisesta c: // But that's all folks, thanks for checking out c:


4 kommenttia:

 1. Näyttää loistavalta, tähän mennessä! En olisi itse ikimaailmassa uskaltanut aloittaa tuota pukua :P Maalauksen jälkeen se tulee olemaan aikas mahti.
  Mutta jos Worblasi näyttää hupenevan, niin Hyvinkäältä löytyisi 1 ylimääräinen L-sheet, tai ainakin melkein kokonainen. Saattaa olla että tarvitsen siitä vähäsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, kiitos kovasti ! Itseänikin vähän kauhistuttaa tuo puku :'D

   Oi ! Se olisin todella kiva, jos jää yli. Kun en ihan viitsisi nyt tilata uutta enää ja kun tuo omani saattaa juuri ja juuri riittää, muttakun en tiedä ´:> Mutta pitänee katsoa sitten kun saa vielä muut isot osat tehtyä (itselläni on nyt enää yksi rulla jäljellä, hui.) ^^'

   Poista
 2. Kuumailmapuhallin-san :DDDDDDD <3
  Toivottavasti Hitomi-chan saa kaverin jossain vaiheessa ;).
  Kokeile sitten myös kävellä armorin kanssa ennen kuin saat sen ihan valmiiksi, ettei tule ylläreitä. Voi hitsin pimpulat miten helppoa minulla tulee istuminen olemaan, kun sinä ja Kiss saatte armoreissanne pohtia miten hommat tulee toimimaan (oikeesti vähän kateellinen olen teiän ihkuista armoreista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että Hitomi-chan saisi seuraa joku päivä ;)
   Juu, eiköhän armorissa kävely jotenkin luonnistu :3 Ainut että se istuminen ja sitten kun on korkokengät ja kaikkee. Voisihan sitä joskus jotain armorikasta cossata uudelleen että säkin saat tehtyä jotain jänskää armorikasta \(・∀・)/

   Poista