maanantai 29. syyskuuta 2014

Conikauden päätös - Tracon 9

Juu, onhan Traconista jo aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan c:

Pitkästä aikaa taas mentiin coniin isommalla porukalla;

Chuiga ja meikä Kasumina ja Ayanena

Ninnu NyoTenguna

Kis Aionista

Sekä tietysti unohtamatta kantojuhtiamme, Chuigan sekä Ninnun miehekkeitä. ^^

Lauantai aamu alkoi sujuvasti, mutta sitten taas yhtäkkiä tuli vähän kiire - kuten aina.
Kun meikit oltiin saatu naamaan, piti pupeltaa jotain naamaan samalla kun kiskoi pukua päälle :'D Nooh, ei onneksi siinä kauaa mennyt, kun oli jo edellisenä iltana kokeillut pukua ja suunnilleen tiesi missä järjestykessä minkäkin laittaa. Loput armoreista laitettaisiin sitten automatkalla.

Pysähdyttiin sitten nappaamassa muutkin poppoosta mukaan (minun, Chuigan ja hänen miehekkeen lisäksi) ja suuntasimme minibussihärpäkkeellä kohti Traconia. Ja matka itsessään sujui joutuisasti, vaikka vähän koomaillessa kun oli heräänyt niin aikaisin.

Ei ollut matkalaulua, mutta kivaa oli

Parkkipaikalla sitten ilmeni pieniä ongelmia. Pukuuni ommellut kiinnikkeet (jotka pikaisesti väsäsin edeltävänä yönä) olivat liian piukat ja pienet ettei sitten lantioarmorini kiinnikkeet mahtuneet niistä läpi ja jouduin improvisoimaan. Sakset. Leikkasin sitten hieman paikkoja ja sain kun sainkin lantiosuojat paikoilleen. Chuigalta hajosi käsisuoja samantien ja sitä sitten korjailtiin myös.

Nooh, pientä takapakkia. Eipä se minua haitannut ollenkaan. Ja virheistä (taaskin) oppii.

Sitten mentiin sisälle ja etsiskeltiin narikkapaikkaa joissa sitten oli jonotettavaa. Jonka jälkeen mentiin hommaamaan kisojen katsomoihin liput ja siinä oli lisää jonotettavaa.!

Liput saatuamme me palloilimme siellä täällä ja ihmiset vähän tuppasivat törmäilemään että minulta napsahti aseeni pidike rikki, mikä taas oli riesana koko loppu conipäivän. Huhhei. Chuigakaan ei selvinnyt täysin naarmuitta kun häneltäkin tipahteli osia sinne tänne. 
Myyntipöytiä olisin halunnut tutkailla enemmänkin, muttakun en armoreissani oikein päässyt lähelle. Enkä raaskinut kun tiedän että siellä on ahdasta ja varmasti ihmiset kolhisivat aseitani. :c

Käytiin myös kuvauttamassa asumme kuvauspisteillä ja olisin liittänyt niitä tähänkin, muttakun ei ole vielä meidän kuvia Anikin kuvagalleriaan tullut :<

Kuvauttamisen jälkeen lähdimme metsästämään ruokapaikkaa. Ajattelimme tietysti, että helpoin tapa hankkia ruokaa olisi ulkona olevat myyntikojut ja napattiin sieltä hampurilaiset. Nälkä lähti, mutta hinta-laatusuhde ei ollut ihan paikallaan. Ihan hyvää se oli, mutta törkeän kallista.


***
Shoottailtiin myös jonkun verran lauantaina, mutta enemmän sitten sunnuntaina.

Oltin myös Kisun über hienolla minijärkkärillä kuvia hänestä, mutta jos olisin osannut käyttää sitä niin ehkä olisi tullut vähän parempia kuvia :'D

Kävästiin hotellilla kirjautumassa sisään ja vaihdettiin puolisiviileihin Chuigan kanssa, koska oltiin kilpailuita menossa katsomaan ja sen jälkeen syömään. Eli istumista istumisen perään ^^


Paitsi että unohdin ottaa varakengät ja jalat olivat ihan rikki koko päivän kekkuloinnista. Ja sunnuntaina olisi vielä samanlainen päivä, ääk!

..Ja siviileissä pystyi juoksentelemaan ihmisten perässä kyselemässä kuvia! :>

Iltapäivällä oli sitten cossikisat ja pakkoa sanoa, että WCS -kilpailun sijoitukset menivät ihan oikeisiin osoitteisiin ^^  Oli mukavaa nähdä taas niin laadukkaita pukuja.! Ja kauhea inspiraatio tuli tehdä omia pukuja :>
Illan päätteeksi mentiin sitten -perinteikkäästi- Raxiin syömään missä minua kovasti ihmetytti, että lauantai iltana oli vain yksi työntekijä. Siis että hän joutui keittiössä tehdä ruokia ja samalla olla kassalla kun ihmisiä oli jonoksi asti :o Ruokaakin oli sitten sen mukaisesti, mutta ainakin minä sain mahan täyteen. :>

Lopulta ryömittiin hotellille ja käytiin suihkussa ja palloiltiin.. :D


**
Sunnuntaina oli mukava herätä hotellilla ja hotellin aamupala on aina <3

Coniin päästyämme mentiin taas jonottamaan narikkaan ja kisalippuja, jonka jälkeen lähdettiin shoottailemaan.

Salaisia vaanimuksia ;>

Palloilua ja Ayanen ylläri 3DS -ryöstä tiedossa..

NyoTengu vs. Ayane, eeppistä.

Nenä ja silmät vuoti koko ajan, enkä edes tiedä miksi ;__;

Ovi nyt auki oooooooonnnnn~!

***
Käviäisin -taas- myyntipöydillä ja hommasin itselleni paidan ja pandapuvun. Ja isoveikalle syntymäpäivälahjan; surffaavan Jeesuksen. Jep. Semmonen.

Ja mangahyllyillä tuli sellainen suloinen ihminen juttelemaan DoAsta! Se on mukava, että sarjan tykkääjiä näkee myös coneissa. Ja vielä kivempaa että he tulevat juttelemaan ^^


NCC oli taas vähän eri luokkaa kuin WCS (ylläri.) ja vain muutama esitys jäi mieleen. Pidin erityisesti Rozen Maiden esityksen laatikoista ja propeista. Sekä Saints Row 3 rullaluistelu oli mukavan erilaista. Vaikka sijoitukset olivat vähän hassut omaan makuun, mutta enhän minä mikään tuomari ollutkaan.

Ja sitten taas kuvauspalveluun oikein isolla poppoolla
Tuon ryhmäkuvan jälkeen tuli pieni porukka pyytämään ottamaan kuvia. Yksi kertoi, että hänellä oli sellainen Hitomi -huppari. Tai oikeastaan kaksi. Epistä. Ja se Kasumi collegetakki. Vielä epiksempää. :c Nyt kun ne on loppuunmyyty.
Olisi ollut kiva jäädä juttelemaan pidemmäksikin aikaa, koska -edelleen- on kiva kun sarjan tykkääjiä tulee juttelemaan.
Melkein tykkään siitä enemmän, että muutama tulee ottamaan kuvia ja juttelee sarjasta kuin että monta ihmistä tulee ottamaan kuvia eikä tiedä sarjaa.
Toisaalta eihän se haittaa vaikka tulee ottamaan kuvia eikä tiedä sarjaa, ei sillä, mutta cossaamistani sarjoista on aina kiva puhua ^^

***

Se on aina hassua kun coni loppuu. Tällä kertaa se olisi voinut jatkua vielä edes päivän lisää. Ja varsinkin kun seuraavaan coniin on niin paljon aikaa. Toisaalta jalat sanoivat jo toista. Mutta innostus cosplaysta jäi. Kovasti. Ja se on vieläkin. c:

Ja nyt taas suunnittelemaan tulevaisuuden cosseja~Ensikertaan !

~Meital

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti