tiistai 23. syyskuuta 2014

~Cosplay 2015, suunnitelmia~

Moi taas !

Ei, en saanut WIP -postausta aikaiseksi ennen Traconia, saatika vielä aikaiseksi coniraporttia edellä mainitusta. Mutta nämä aikanaan, kunhan olen saanut siskolta nyysittyä vähän kuvia Traconista.

Ajattelin, että nyt olisi sitten hyvä aika alkaa miettimään mitä sitä ensi vuonna cossaisi. Olen pyöritellyt monia suunnitelmia ja snadisti huvittaisi se WoW cossi. En tosin nyt haluaisi ehkä niin.. armorikasta cossia seuraavaksi, joten seuraava cossini onkin mahdollisesti Lilith, Borderlands 2:sta.


Lilith itsessään on ollut lempi hahmoni sitten ensimmäisen Borderlandsin, pidin hahmon designistä ja ulkonäöstä. Se oli minulle luonnollinen hahmo valinta. Olen iloinen että sisko suostui Tiny Tinaksi, ettei ihan yksin tarvitse sitten tästäkään sarjasta cossata.
Ja tiedän että tulen vielä kiroamaan itseäni ja kaikkia muita, mutta olen ehkä vähän innoissani peruukin stailaamisesta ;> Saas nähdä sitten myöhemmin mitä mieltä sitten olen....
Tätä siis olisi suunnitteilla ensi coniin. Liekö se sitten Yukicon vaiko Desucon Frostbite. :>


Niin ja tosiaan tuli hommattua seifukut siskolle ja itselleni, joten se on sellainen "jos jaksaa mennä iltabileisiin/jos main puku tuntuu epäkivalta päällä, back-up ja haluaa kevyempää/muuten vaan" - Elin cossi puku.
Itse tekisin kurren varmasti, mutta sillä toisellä tukalla mitä kuvassa. ^^

Ja Terasta puheen ollen..
Borderlands cossin kolikolla on kaksi puolta; sisko lupautui cossaamaan Tiny Tinaa (vaikka ihan varmasti tykkää siitä) niin vastineeksi cossaan vielä kerran Terasta. Siis oikeasti cossaan, en koulupukuile.

Siitä en vielä tiedä mitä teen, Elinin siis varmasti, mutta minkä puvun ´:> Itseäni kiinnostaisi Berserker, lähinnä aseen takia, mutta luulenpa että taivun siihen suunnitelmaan, mikä minulla oli ennen Dead or Alive cosseja;

wandin heiluttajaa tiedossa ;>
Olen kuitenkin tuon kankaita myöten suunnitellut lähes alusta loppuun :3 Ja armoreina vain olkasuojukset ja käsissä näyttää olevan (taas) jotkut hanskasuojat. :3

Ollaan myös huhuiltu kilpailuitten suuntaan, ehkä Traconiin, mutta saas nähdä ;>
Ja se mitä sinne teemme pysyy yllärinä toistaiseksi~

Tietysti olisi kanssa ne LoL cossit jne. *wink*


Ja pelkästään oman siskon kanssa kauheasti plania ? Miksi?, no koska me siskon kanssa..

Heh.
Ai ei.. D:,

Pitäkää kivaa ! Nähdään taas ensi kerralla ^^

~Meital

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti