sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

As promised: Cosplay, Pokémon and such

Hi!

I decided that I would write these blogs mostly in finnish in the future, sorry ! And with that I think that I might upload little more often and there will be more content. But for those readers who doesn't understand finnish; I will put little compendium at the end of the posts. :>

****
Elikkäs !

Niinkuin tuossa ylempänä lukikin; alan kirjoittamaan tätä blogia suurimmaksi osaksi suomeksi, koska englannin taito et vain riitä tuottamaan kunnon sisältöä postauksiini.^^'
..
Olen tässä väsäillyt  omaa pukuani jo hieman eteenpäin (Elin, Tera Online). Ompelukoneella väkertäminen ei oikein ole inspannut tässä viimeaikoina ja mallinukkeakin olisin hankkimassa tässä lähitulevaisuudessa. Koska puvussani on paljon armoria niin päätin että teen sitten vaikeamman osuuden ensiksi. Edellisissä postauksissa olin kertonut tekeväni olkasuojuksia, mutta annoin niiden hieman hautoutua, kun en ollutkaan varma mistä materiaalista niitä teen. Mutta nyt olet aloittanut tekemään käsisuojuksia minulle ihan uudella materiaalilla - Worblalla. Materiaali itsessään on oikein helppokäyttöinen ja näin oikein aloittelija ystävällinen. Mutta kuten kuvista näkyy, työstän tätä materiaalia ensimmäistä kertaa:

Alkutaipaleilla..


Kuvat eivät ole ihan äärimmäisen tarkkoja, sillä otin ne tässä hyvin pikaisesti äsken. Itse käsisuojissa on vielä paranneltavaa, mutta kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen. Ja onneksi maalaamisella pystyy hyvin peittämään virheitä ^^'

Hommasin myös pukuani varten kengät, sekä karvakangasta korviin ja häntään:


Hee, kökkökuvia väärillä sävyillä.. c:  Jostain syystä ihmiset mieltää Elinin (ketun) turkin oranssiksi? Omasta mielestäni se on lähinnä beigen/vaalean ruskean värinen ´:> Makunsa kullakin, tietty, ei siitä kiistelemään.

Innostuin tosiaan Worblasta niin paljon, että varmaan tulevaisuudessa teen myös muut armorini siitä. Tällä hetkellä olen tekemässä säärisuojuksia, mitkä ovat hieman monimutkaisemmat. Olen myös harkinnut olkasuojuksien tekemistä uudelleen Worblasta..? Harmi vain että se on hieman kallista materiaalia, nytkin pitäisi tilata lisää..
Viimeksi kun tilasin sitä (Saksasta) sieltä tuli suloisesti suomeksi "Kiitos c:", mikä oli mielestäni oikein kiva ylläri !

Tilauksista puheenollen.. Sain viimein taitavalta cossaajalta Kamuilta (https://www.facebook.com/KamuiCos) tilaamani cosplay kirjat armorin tekoon ja maalaamiseen. Niissä on ihan mielettömästi tietoa ja kauhean käyttäjä(?)ystävällisesti kerrottu kaikki ja teksti on helposti luettavissa. Tykkään niistä ihan mielettömästi, enkä malta odottaa hänen kolmatta kirjaansa proppien tekeisestä.^^

Ja sain myös mukana nallekarkkeja, nam~!
Hän myös omakätisesti kirjoitti viestin kumpaankin kirjaan c:
Kamuin tekeleitä (kirjoja, printtejä..) voi hommata: http://kamuicosplay.storenvy.com/
Noh, mutta se siitä "piilomainostamisesta" :>

Mutta hei ! Olen myös pelannut paljon Pokémonia ja GTSn (ja kaverin, köh) avulla hommannut hirveästi pokémoneja. Tänään breedasin siskolle poksuja niin että heilahti. Ja nyt koitan itselleni saada lisää tytsy Eeveetä.. c:

Mutta tosiaan.. Kaikista paras juttu oli se, että kaveri kaivoi jostain kaapeistaan muovitaskujuttuja Pokémon korteille ja sain laitettua kaikki korttini hienosti kansioon (mitä ennen en ole koskaan tehnyt, ne on aina ollut kumilangalla kiinni).
Ja sisäinen harakka aina herää kun katselee näitä kokokiiltäviä Mew kortteja joita keräilen.. c: (psst, jos jollain sattuu olemaan kaapin pohjalla kyseisiä kortteja niin saa viskellä tänne suuntaan~) 

Nomuttahei, sitten se isoin muutos. Olin juuri saanut järjesteltyä omat cosplay, ennakkotehtävät ja autokoulu jutut, kunnes tapahtuu jotain tällaista. Perheenlisäys. oumai..

Ei huomioida ilmettäni, eihän?
Jep. Eli meillä asustelee täällä nykyään kaksi Tiibetinmastiffia. Ilona (pentu), 11 viikkoinen, joka tuli lauantaina meille ja Luffy, 7 v. jörmy. Olen nyt kotona melkein 24h palkattu lapsenlikka, joten saa nähdä miten pukua onnistun väkertämään - hyvä että kavereita ehtii näkemään c:

----
Long story short:
I've been working with my cosplay and used Worbla for the first time. I absolutely love it !  For those not familiar - Worbla is a thermoplastic that you can heat up with a simple heat gun and manipulate in many ways. It is not comparable to Syntra and other plastic sheeting, or closed cell foam. It is similar in attributes to Wonderflex, however, you can make concave curves with Worbla and also sculpt with it.
I recieved mail form Kamui, who is amazing cosplayer. Got two books about cosplay: Armor making and painting.
Just organized my Pokémon cards and also played Pokémon X like a mad !
And yesterday we got our little puppy, Ilona and I am the babysitter for her since all other dudes are at work, at school and such.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti